ZЄLIA | Nature’s Lifting Gift Box ‘APHRODITE’ – 50+15 ml

58.00

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Λεπτομέρειες

Nature’s Lifting Gift Box: Ένα σετ που περιέχει δύο προϊόντα της Premium σειράς μας, την Κρέμα ημέρας ‘Aphrodite’ με Αντιρυτιδικούς παράγοντες, μια κρέμα με φυσικά συστατικά και με αποτελέσματα στο σβήσιμο των σημαδιών από το χρόνο και την Αντιγηραντική κρέμα ματιών – Premium Eye contour cream, μια πλούσια συμπυκνωμένη φόρμουλα φυτικών συστατικών, ειδικά σχεδιασμένη για την αντιμετώπιση των πολλαπλών σημαδιών γήρανσης στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

• Κρέμα ημέρας ‘Aphrodite’ με Αντιρυτιδικούς παράγοντες
Χάρη στην πρωτοποριακή της σύνθεση, έχει υψηλές επιδόσεις στην αντιοξειδωτική προστασία και επανόρθωση των σημαδιών του χρόνου. Οι ταλαιπωρημένοι ιστοί του δέρματος σταδιακά αναδομούνται, αυξάνεται το πάχος της επιδερμίδας και απαλύνεται η όψη των πόρων, λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Είναι μια κρέμα εμπλουτισμένη με βότανα, εκχυλίσματα, βλαστοκύτταρα φυτικής προέλευσης, πεπτίδια σύσφιξης, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Όλα μαζί ενεργοποιούν και ρυθμίζουν τη δραστηριότητα των κυττάρων της επιδερμίδας, ώστε να αυξήσουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Παράλληλα τα φυσικά αντιοξειδωτικά της φόρμουλας προστατεύουν την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και τα σημάδια γήρανσης.

Τα συστατικά που αγαπάμε περισσότερο σε αυτή τη φόρμουλα? Το σκουαλάνιο, το βούτυρο Καριτέ, το σύμπλοκο χαλκού με αμινοξέα, το εκχύλισμα σπόρων κινόα και το χαμομήλι.

• Αντιγηραντική κρέμα ματιών – Premium Eye contour cream
Είναι μια κρέμα ματιών που προσφέρει σύσφιξη, αντιρυτιδική δράση, ορατή μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και ήπια αντηλιακή προστασία. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την αφυδάτωση και τα σημάδια κόπωσης γύρω από τα μάτια, μειώνοντας δραστικά τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, χαρίζοντας λάμψη και νεανική όψη!

Τα συστατικά που αγαπάμε περισσότερο σε αυτή τη φόρμουλα? Το φυσικό εκχύλισμα ακακίας, το σκουαλάνιο, το έλαιο καρπών άγριου τριαντάφυλλου, το εκχύλισμα σπόρων κινόα, η καφείνη και το βούτυρο Καριτέ.

Και τα δυο προϊόντα είναι οργανικά, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα και χωρίς petrochemicals, parabens, mineral oils, silicones, phthalates, BHT & BHA.

Το Nature’s Lifting Gift Box είναι μια ιδανική ιδέα για δώρο για σας και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.