ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

«PERFUMUS» που βρίσκεται στην διεύθυνση www.perfumus.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα με Έδρα Λιανικής Πώλησης στην παπάφη 99, Тούμπα Θεσσαλονίκη, Ελλάδα. με Α.Φ.Μ.: 047137683  και Δ.Ο.Υ. :Έ ´Θεσσαλονίκης.
Τηλέφωνο Λιανικής Πώλησης: 2315557699

E-mail: perfumus2016@gmail.com.

Στον ιστότοπο «PERFUMUS» η αγορά των προϊόντων εκτός των ηλεκτρονικών παραγγελιών γίνεται και μέσω τηλεφωνικών παραγγελιών. Πριν εισέλθετε και περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας www.perfumus.gr σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ιστοτόπου «PERFUMUS» που βρίσκεται στην διεύθυνση www.perfumus.gr

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στον άνω ιστότοπο www.perfumus.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

1. Όροι
Ο ιστότοπος «PERFUMUS» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω ηλεκτρονικών και τηλεφωνικών παραγγελιών, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα συναλλακτικά ήθη. Ο ιστότοπος «PERFUMUS» αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, για τις ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες, μέσα από τον ιστότοπό του. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

2. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα
Ο ιστότοπος «PERFUMUS» δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του www.perfumus.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από «PERFUMUS» υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας του ιστοτόπου εκ λόγων ανωτέρας βίας. Υποχρέωση αλλά και κύρια φροντίδα μας είναι οι πληροφορίες που δίνονται στον ιστότοπο www.perfumus.gr και αφορούν την ποιότητα, την ποσότητα, τα κύρια χαρακτηριστικά και τις τιμές των προϊόντων να είναι απολύτως ακριβείς. Παρόλα αυτά στην οθόνη σας κάποια προϊόντα μπορεί να εμφανίζονται ελαφρώς διαφορετικά στο μέγεθος, χρώμα και υφή σε σχέση με την πραγματικότητα.

3. Περιορισμός ευθύνης
Ο ιστότοπος «PERFUMUS» ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση ηλεκτρονικών και τηλεφωνικών παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που το ίδιο δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου του.
Ο ιστότοπος «PERFUMUS» δεν φέρει ευθύνη σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
Ο ιστότοπος «PERFUMUS» δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Ο ιστότοπος www.perfumus.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος που ανήκει «PERFUMUS». Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από τον ιστότοπο «PERFUMUS» συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία που ανήκει στον ιστότοπο με Διακριτικό Τίτλο «PERFUMUS» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας απο τον ιστότοπο «PERFUMUS».
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν «PERFUMUS» και τον ιστότοπό του καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα που ανήκουν στον ιστότοπο «PERFUMUS» ή/και του www.perfumus.gr και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.
Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση τους στις ιστοσελίδες δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Υποχρεώσεις Χρήστη
Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.perfumus.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και τον ιστότοπο «PERFUMUS» για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. Ασφάλεια Συναλλαγών
Ο ιστότοπος «PERFUMUS» αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων των ηλεκτρονικών και τηλεφωνικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ιστότοπου «PERFUMUS» επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη
Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας στις ηλεκρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες είστε εσείς και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης από τρίτα πρόσωπα. «PERFUMUS» δεν ευθύνεται για την χρήση των προσωπικών σας στοιχείων από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.
Το www.perfumus.gr προσφέρει ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης Secure Socket Layer (SSL), μια από τις πλέον αξιόπιστες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται παγκόσμια για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω Internet. Σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας ζητείται η εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, το www.perfumus.gr χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL, ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να διακινούνται κρυπτογραφημένα στο διακομιστή μας.
Για την είσοδο σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ χρησιμοποιείτε προαιρετικά δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Διεύθυνση Email) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε και θα σας συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων κωδικών.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Πειραιώς e-Commerce” της Τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα Πειραιώς, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει.
Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.
Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με τα συστήματα ασφαλείας PayCenter της Πειραιώς. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας.
Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια.
Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της.
Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.perfumus.gr, μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
H ιστοσελίδα www.perfumus.gr δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγω χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τα στοιχεία των χρηστών (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνων κλπ.) των συναλλαγών των χρηστών των ηλεκτρονικών και τηλεφωνικών παραγγελιών θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημά.
Η Εταιρία μας διαχειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό προστασίας δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 που έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018. Έτσι σε καμία περίπτωση δεν κοινοποιούνται, πωλούνται ή ενοικιάζονται προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά «PERFUMUS» δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης Δημόσιας Αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στις ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από «PERFUMUS» με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.
Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στον ιστότοπο «PERFUMUS» χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.
Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή ηλεκτρονικών και τηλεφωνικών παραγγελιών είναι το Ονοματεπώνυμό σας, αριθμός τηλεφώνου, e-mail, διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας, (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο).
Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.

8. Αγορά Προϊόντων
Στον ιστότοπό μας μπορείτε να βρείτε Αρώματα, Γαλάκτωμα Σώματος, Αρώματα Χώρου, Αρωματικά και Φυτικά Έλαια καθώς και διάφορα άλλα είδη.
Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ’ ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.
Για να διευκολύνουμε την αναζήτησή σας, έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα μας σε κεντρικές κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει και υποκατηγορίες, που εμφανίζονται στην οθόνη σας.
Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με τα λιγότερα δυνατά clicks. Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ’ ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.
Ο ιστότοπος «PERFUMUS» κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας του ιστοτόπου ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση ενός προϊόντος.

9. Παραγγελία / Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής/

Παραγγελία
Ηλεκτρονική Παραγγελία: www.perfumus.gr
Πληροφορίες:
Τηλ. 2310 539 367 & 2310 267 550.
E-mail: info@perfumus.gr

Τηλεφωνική Παραγγελία:
Τηλ. 2310 539 367 & 2310 267 550.

Παράδοση προϊόντων
Τα προϊόντα παρασκευάζονται και συσκευάζονται με πλήρη ασφάλεια. Αποστέλλονται με courier και παραδίδονται στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε τρεις έως πέντε (3-5) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που θα λάβουμε την παραγγελίας σας, το αποδεικτικό πληρωμής εάν πρόκειται για κατάθεση σε τράπεζα ή την εμφάνιση πληρωμής εάν η αγορά πραγματοποιηθεί μέσω πιστωτικής/χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.
Η συναλλαγή θα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε μετά την αποστολή έγγραφης ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης απο το www.perfumus.gr.
Πριν την τοποθέτηση στο καλάθι της παραγγελίας ο αγοραστής δήλώνει ότι έχει την πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα που του επιτρέπει να συμβάλλεται σύμφωνα με τους παρόντες Γενικούς Όρους και Προυποθέσεις Πώλησης.
Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά.
Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο).
Για όλη την Ελλάδα η παραγγελία σας παραδίδεται τις επόμενες τρεις με πέντε (3-5) εργάσιμες ημέρες.
Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.
Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η εκτέλεση κάποιας παραγγελίας το www.perfumus.gr έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να μην την εκπληρώσει, και σε περίπτωση που έχει ήδη εισπραχθεί το τίμημα, επιστρέφεται με κατάθεση στον Τραπεζικό σας λογαριασμό.

Έξοδα Αποστολής
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΕΑΝ

Αποστολή στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα με courier.
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες στή πόλη καί στό Νομό Θεσσαλόνικης.
Έξοδα αποστολής για την υπόλοιπη Ελλάδα 3€ και ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες από 50€ και άνω.

10. Τιμές προϊόντων
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α.
Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες, ενώ το www.perfumus.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιμές των προϊόντων του χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, δεσμεύεται όμως κατά την εκπλήρωση της παραγγελίας σας να αποστείλει τα προϊόντα που παραγγείλατε με τα χαρακτηριστικά και τις τιμές που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του κατά το χρόνο της παραγγελίας.

11. Τρόποι πληρωμής

1.ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ME COURIER

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΕΑΝ

2.ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ΙΒΑΝ: GRxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ:
xxxxxxxxxxxxxxx

Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση θα πρέπει στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας ως αιτιολογία να γράψετε το Ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας και να μας αποστείλετε το αντίγραφο στο
e-mail: info@perfumus.gr

Σε περίπτωση που η κατάθεση πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα, εκτός της Πειραιώς, τα έξοδα μεταφοράς τραπέζης επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

3.Με Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, MasterCard)
Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.perfumus.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα Πειραιώς η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό του www.perfumus.gr. Στην διαδικασία αυτή, το www.perfumus.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά του. Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Κάρτας, το www.perfumus.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

12. Καθυστέρηση Παραγγελίας
Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

13. Πολιτική επιστροφών
Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Τα προϊόντα πριν την αποστολή τους παρασκευάζονται και συσκευάζονται με πλήρη ασφάλεια.
Το www.perfumus.gr δεν είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε ζημιά που μπορεί να συμβεί από φυσιολογική φθορά κακή χρήση και ακατάλληλη συντήρηση των προϊόντων.
Ως εκ τούτου δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές των προϊόντων.

14. Παραγγελία από την ιστοσελίδα μας www.perfumus.gr
Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, από τις θεματικές κατηγορίες ή χρησιμοποιώντας την μηχανή αναζήτησης. Πατήστε στο κουμπί “Στο καλάθι”κάτω απο το προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτόματα θα μπει στο ‘καλάθι αγορών’ σας.
Όταν τελειώσετε με τις προσθήκες των προϊόντων στο καλάθι σας πατήστε στο σύνδεσμο “Ταμείο” που βρίσκεται κάτω από την λίστα προϊόντων που έχετε στο καλάθι σας. Αν δεν έχετε εγγραφεί σαν μέλος της ιστοσελίδας, θα πρέπει να εγγραφείτε με ορθά στοιχεία. Μόλις λάβετε ειδοποίηση στο email σας για ενεργοποίηση, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας, επιλέγοντας τρόπο πληρωμής και αποστολής.
Υ.Γ. Αν είστε είδη εγγεγραμμένο μέλος πρέπει να πραγματοποιήσετε είσοδο στην ιστοσελίδα και να ακολουθήσετε τα βήματα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.
2. Παραγγελία τηλεφωνικά
Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2310 εργάσιμες ημέρες.
3. Μέσω email: info@perfumus.gr

15. Cookies
Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστοτόπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο.
Τι είναι τα cookies;
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας (όπως κωδικός σύνδεσης, γλώσσα, μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις απεικόνισης) για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή φυλλομετρείτε τις σελίδες του.
Πώς να ελέγχετε τα cookies
Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας.
Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: aboutcookies.org.

Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, και επίσης ενδέχεται να μην λειτουργούν και μερικές υπηρεσίες.

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σε αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας τις ρυθμίσεις στην ειδοποίηση που εμφανίζεται αμέσως όταν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για πρώτη φορά.

Cookies Λειτουργικότητας: Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του site.
Cookies Προτιμήσεων: Αυτά τα cookies «απομνημονεύουν» τις προτιμήσεις σας κατά την περιήγηση σας στο site μας.
Cookies Analytics: Μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του ιστοτόπου μας.